Søkemotoroptimalisering (SEO)

SEO ODH

Det er lite nyttig å en eksisterende nettside eller nettbutikk men den blir ikke synnlig på nettet. Vi kan hjelpe dere å bli mer synlig på nettet. SEO og riktig utviklet nettside/nettbutikk bidrar at din nettside og produkter blir funnet på nettet.

Hele 90% av Google-brukere gidder ikke å klikke på neste side!

Derfor er det helt avgjørende at deres nettside/nettbutikk kommer på første side etter søk.


Både private kjøpere og B2B starter sin kundereise med et Google søk. Vi hjelper deg at du kommer helt på topp når noen søker etter det du tilbyr.


Hva er SEO?

SEO handler om å kjenne din målgruppe og vite hva de er ute etter. Det handler om å bli det nettstedet som kommer høyest mulig opp på resultatsiden når noen søker etter dine produkter eller tjenester. Det kommer opp tusenvis av resultatsider i hvert enkelt søk, og ingen ønsker å komme på side 50 eller 500. Målet for alle bedrifter er å komme på førstesiden, og aller helst på førsteplass. Det er det søkemotoroptimalisering handler om.


Systematisk arbeid for synlighet på sikt

Et søkemotoroptimalisert nettsted er også et gjennomarbeidet nettsted. Med andre ord, SEO får bedriften din til å fremstå som seriøs, kunnskapsrik og profesjonell overfor de som skal kjøpe det du leverer.
Ved å jobbe strategisk og målrettet med SEO over tid, vil du bygge på bedriftens merkevare og jobbe deg oppover resultatlisten i Google. SEO-arbeid er en langsiktig strategi og gir deg ikke resultater over natten. Gevinsten av en systematisk satsning vil imidlertid kunne være stor, i form av økt organisk synlighet og langt bedre resultater på nett.
I tillegg til å øke organisk synlighet, vil SEO også kunne gi bedre effekt av andre markedsaktiviteter, blant annet annonsering i Google Ads og sosiale medier.