Nettbutikk

Nettbutikk Ehandel

Nettbutikk / E-handel

Endelig kan din nettbutikk realisert. ODH hjelper dere i alle faser.

Nettbutikk i WooCommerce

WooCommerce har på kort tid vokst til å bli verdens mest utbredte nettbutikk plattform – en brukervennlig plattform med høy fleksibilitet. Dersom du trenger raskt og rimelig nettbutikk løsning så er WooCommerce er av beste alternativene i markedet.
Mange enkle og komplekse integrasjoner på WooCommerce gjør at plattformen blir enda mer attraktive leverandør av nettbutikk løsninger.


Etter deres behov, kan vi utvikle og tilpasse nettbutikken ferdig oppsatt og integrert med norske plugins og designmaler. Vi setter opp betalingsalternativer basert på dine behov, EDI, konfigurer Google Analytics, Google Ads/Google Shopping og kanskje også regnskap og nyhetsbrev. Dersom ønskelig så kan vi drifte vi nettbutikken videre slik at dere kan fokusere mer på deres kjerne virksomhet.

Nettbutikk Woocommerce
Nettbutikk Custome

Skreddersydd Nettbutikk

Trenger dere en helt unik nettbutikk med funksjoner tilpasset til akkurat deres behov og deres vekstplaner ? Vi designer og utvikler nettbutikken helt fra nunnen som passer deres behov. Våre utviklere har erfaringer fra større e-handel løsninger. Vi kan gjerne signere en NDA og finne ut hva som passer best for dere. Ta gjerne kontakt. Vil du ha annet rimelig løsning enn WooCommerce så er det ikke noe problem. Vi kan sette opp og utvikle Nettbutikker basert på Shopify og BigCartel. Ta kontakt, vi finner beste løsningen for deres behov.

Kontakt oss

Lokasjon:

Balders Gate 11a 0263 Oslo

Ring oss:

+47 47249435

Loading