Apputvikling

Har du behov for helt unik nettside eller web applikasjoner, våre utviklere mestrer flere språk og nyeste teknologi. Vi vil utvikle moderne, mobiltilpasset nettsider og webapplikasjoner


Vi hjelper dere til å realisere idéer og vokse.

En app kan ha mange fordeler, alt fra enkle funksjoner, til store løsninger som krever komplekse back-end systemer. Om dere trenger en enkel app, eller vil gjøre nettbutikken om til en app, fortivil ikke, vi utvikler brukervennlige, moderne apper for dere helt fra bunnen.

Vi deler utviklingsforløpet inn i flere faser, hvor hver fase er en del-leveranse for å sikre kvalitet og raske resultater.

apputvikling-fase-1

Kartlegging av dine/deres behov

Vi går nøye igjennom våre kunders krav, og deretter kartlegger vi en optimal utviklingsstrategi som passer for akkurat deres app. Vi vurderer appens funksjoner og detaljer om integrasjoner før vi begynner med koding. Det er viktig å definere sammen hvilke funksjoner appen skal ha, slik at vi ikke behøver å gjøre senere endringer. Det sparer tid for oss, - og penger for dere .

Design

Arlanda
Gardermoen

God design skal være lett å forstå!!


Design er ofte et undervurdert element i utviklings-prosessen.


For oss er det viktigste med design, at kunder/brukere enkelt skal kunne navigere gjennom appen, og gjøre det som er formålet med utviklingen. Det er en selvfølge at appen skal se ut akkurat som dere ønsker for deres kunder/brukere. Både den visuelle delen av appen og funksjonaliteten bringer en unik brukeropplevelse. Vi mener at den visuelle opplevelsen er en del av strategisk markedsføring, dermed designer vi en unik app som kommuniserer best mulig med deres målgruppe.

Utvikling og testing

Vi har gode utviklere som har erfaring med å utvikle apper for kjente finansinstitusjoner, nettbutikk, og spill apper. Det gir oss trygghet til å si, at ingen prosjekt er for lite eller for stort for oss.

Trenger du et avansert back-end system for å kunne administrere brukere og innhold, så kan vi også hjelpe til med det. Her kan du lese litt mer om back-end systemer.
apputvikling-fase-3
apputvikling-fase-4

Lansering

Vi hjelper deg med å lansere appen i Apple Store og Google Play, og dersom ønskelig, vi hjelper dere med ASO (App Store Optimization). App-storene er en jungel og det er vanskelig å bli sett og hørt. Med over 2 millioner mobilapper, er det vanskelig for brukerne å oppdage appen din. Ca 60% av appene blir oppdaget gjennom søk etter appbutikker. Dette gjør at søk i app store er den mest brukte metoden for å oppdage og laste ned nye apper. ASO i praksis fungerer ganske likt med SEO (søkeoptimalisering) på Google. Enkelt sagt, betyr dette at din app blir mer synlig med ASO.